Betonilaatat ja betonikivet – meiltä betonikivityöt ammattitaidolla

Betonilaatat ja betonikivet tarjoavat mainion ratkaisun, kun pihalle halutaan toimivuutta, käytännöllisyyttä ja helppohoitoisuutta. Meiltä erilaiset betonikivityöt ja -toteutukset valmistuvat nopealla aikataululla, ja laajassa pihakivien valikoimassamme on paljon kauniita vaihtoehtoja. Erimuotoisilla betonikivillä kivetykseen saa rytmiä ja tyyliä, mutta yksinkertaista ja suoraviivaista hakevalle klassiset neliönmuotoiset betonilaatat voivat sopia parhaiten. 

Minkälaista toteutusta sitten mietitkin, KK-Kivetyksen betonikivien ja betonilaattojen valikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Autamme mielellämme suunnittelussa, lisäksi palveluihimme kuuluu myös kokonaisvaltainen piharakentaminen, mikäli suunnitelmissasi on pihan mittavampi uudistaminen.

Miksi valita betonilaatoista tehty kivetys pihalle?

Betonikivistä tai -laatoista tehdyn kivetyksen etuja ovat kestävyys, tasaisuus ja selkeys. Betonikivetys on helppo pitää siistinä ja soveltuu hyvin alustaksi niin pihaterassille kuin autopaikallekin. Betoni on muiden etujensa ohella monipuolinen rakennusmateriaali; betonilaatoista voidaan tehdä pihalle esimerkiksi käytäviä, muureja, portaita tai patioita. 

Muistathan, että meiltä saat myös luonnonkivityöt: betoni ja luonnonkivi yhdessä käytettyinä täydentävät toisiaan kauniisti ja tekevät kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Tutustu esimerkkeihin täällä!

Betonikivityöt niin yksityisille kuin yrityksillekin – betonilaatat pihalle avaimet käteen -periaatteella

Erityisesti taloyhtiöiden ja liikerakennusten piharatkaisuissa betonikivetys toimii erinomaisesti, mutta teemme betonikivitöitä laajasti niin yksityisille kuin yrityksillekin. Käytämme betonikivitöissä pääasiassa suomalaista pihakiveä, joista löytyy kattava valikoima monenmuotoisia, värisiä ja tyylisiä kiviä. Olipa valintasi sitten perinteinen betonilaatta tai jokin tyylitellympi betonikivi, saat takuuvarmasti siistin ja kestävän toteutuksen omalle pihallesi – varsinkin, kun sen toteuttaa KK-Kivetys.