Betonilaatat ja muut betonikivet – jämäkkä ja selkeä ratkaisu

Betoni on mainio ratkaisu, kun pihaan halutaan toimivuutta, käytännöllisyyttä ja helppohoitoisuutta. Betonikivitoteutukset valmistuvat nopeallakin aikataululla, ja laajassa pihakivien valikoimassa on paljon kauniita vaihtoehtoja; erimuotoisilla betonikivillä kivetykseen saa rytmiä ja tyyliä, mutta yksinkertaista ja suoraviivaista hakevalle klassiset neliönmuotoiset betonilaatat voivat sopia parhaiten. Minkälaista toteutusta sitten mietitkin, KK-Kivetyksen erinomaisesta kivivalikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Autamme mielellämme suunnittelussa ja palveluihimme kuuluu myös kokonaisvaltainen piharakentaminen, mikäli suunnitelmissasi on pihan mittavampi uudistaminen.

Miksi valita betonikivetys?

Betonikivetyksen etuja ovat kestävyys, tasaisuus ja selkeys. Se on helppo pitää siistinä ja soveltuu hyvin alustaksi niin pihaterassille kuin autopaikallekin. Betoni on muiden etujensa ohella myös monipuolinen rakennusmateriaali; betonikivistä voidaan tehdä esimerkiksi käytäviä, muureja, portaita tai patioita. Muista, että meiltä saat myös luonnonkivityöt: betoni ja luonnonkivi yhdessä käytettyinä täydentävät toisiaan kauniisti ja tekevät kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Tutustu esimerkkeihin täällä!

Betonikivityöt niin yksityisille kuin yrityksillekin

Erityisesti taloyhtiöiden ja liikerakennusten piharatkaisuissa betonikivetys toimii erinomaisesti, mutta teemme betonikivitöitä laajasti niin yksityisille kuin yrityksillekin. Käytämme betonikivitöissä pääasiassa suomalaista pihakiveä, joista löytyy kattava valikoima monen muotoisia, värisiä ja tyylisiä kiviä. Olipa valintasi sitten perinteinen betonilaatta tai jokin tyylitellympi betonikivi, saat takuuvarmasti siistin ja kestävän toteutuksen pihallesi – varsinkin, kun sen toteuttaa KK-Kivetys.