Luonnonkivityöt sisälle ja ulos - luonnonkivi on upea materiaali

Luonnonkivi on kaunis ja näyttävä rakennusmateriaali, joka kestää käytännössä ikuisesti. Luonnonkivi onkin todellinen design-tuote, jonka yleisimmät käyttökohteet ovat pihat ja pihakiveykset, seinät ja sokkelit; ilmeikkäällä kivellä saadaan tyylikkään yksilöllinen ilme vaikkapa julkisivuun tai sisustukseen. Kun valitset luonnonkiven materiaaliksi, toista täysin samanlaista toteutusta ei varmasti tule vastaan! 

Luonnollisen näköinen kivi on lisäksi ekologinen. Tietysti luonnonkivi toimii myös kauniina sisustusmateriaalina; se sopii tyylikkäänä katseenvangitsijana vaikkapa takkoihin, keittiön välitiloihin ja kylpyhuoneeseen.

Ulkotiloissa luonnon pihakivet mahdollistavat upeat ja arvokkaan näköiset polut, muurit ja terassit… Pihakivistä voi syntyä vaikka minkälaisia yksilöllisiä toteutuksia. Miltä kuulostaisi vaikka kokonainen pihakiveys luonnonkivistä tehtynä? Luonnonkivitöiden ohella tarjoamme myös piharakentamista sekä betonikivitöitä. Luonnonkivestä teemme mitä tahansa – kerro ideasi, niin me toteutamme sen.

Luonnonkivi rakennusmateriaalina

Rakennusmateriaalina luonnonkiveä on helppo käsitellä ja se sopii moneen paikkaan. Me olemme erikoistuneet luonnonkiven monipuoliseen käsittelyyn; meidän käsissämme luonnonkivi muovautuu niin portaiksi, pihakiveykseksi ja -poluksi kuin vaikkapa ulkoseinän verhoiluun. 

Ulkokohteiden ja pihakiveysten lisäksi luonnonkivistä voi luoda näyttäviä tehosteita sisätiloihin, ja se sopii niin seinään, lattiaan kuin saunaankin. Toteutammekin luonnonkivityöt kaikkiin sellaisiin kohteisiin, mihin se vain on rakennusteknisesti mahdollista!

Hyvä valikoima erilaista luonnonkiveä

Saat tilattua kauttamme haluamasi luonnonkiven helposti. Valinnanvaraa löytyy runsaasti eri värisenä, kokoisena sekä tuntuisena – osa kivistä on suunniteltu erityisesti tiettyyn käyttökohteeseen. Pääyhteistyökumppaninamme toimii Liuskemestarit

Esimerkkejä siitä, minkälaiset luonnonkivityöt voimme toteuttaa

Olemme erikoistuneet kivirakentamiseen, ja pystymme toteuttamaan upeita ratkaisuja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Ohessa muutamia ideoita! Toteuttamiimme töihin ja lopputuloksiin voit tutustua tarkemmin Töitämme-sivulla.

Luonnonkivi sopii tehosteeksi lähes kodin jokaiseen huoneeseen; sillä voidaan verhoilla niin eteisen, olohuoneen kuin makuuhuoneenkin seinät. Luonnonkivi on suosittu verhoilumateriaali myös saunan ja keittiön seinissä. Yhden seinän verhoilu luo hienon tehosteen kotiin – monesti esimerkiksi kylpyhuoneessa verhoillaan kaikki seinät luonnonkivellä. Luonnonkiven käytössä tehosteena vain mielikuvitus on rajana.

Koska luonnonkivi kestää kovaa kulutusta, se soveltuu hyvin lattiamateriaaliksi. Erityisesti keittiö- ja eteistiloissa luonnonkivilattia on helppo pitää puhtaana. Luonnonkivestä saa myös näyttävät – ja takuulla kestävät – portaat.

Luonnonkiven kanssa pihalle saa aivan uudenlaista ryhtiä. Kivellä voi laatoittaa esimerkiksi ajotien, etupihan, takapihan, puutarhan polkuja ja niin edelleen. Huolella valitut ja taidolla asennetut pihalaatat ja pihakivet antavat pihalle arvokkuutta sekä tyyliä.

Luonnonkivellä saat elävää ja yksilöllistä ilmettä talon julkisivuun. Luonnonkivi myös kestää säänvaihtelut – kulumatta! Luonnonkivi sopii niin metsämaisemassa kuin asfaltoidun tien laidassa sijaitsevan talon julkisivuksi. Valikoimastamme löydät jokaiseen ympäristöön sulautuvat luonnonkivet.

Keittiössä luonnonkivi sopii niin työtasoon kuin välitilan laatoitukseksikin. Keittiökäytössä kivi on ihanteellinen; kestää sekä kuumaa että kosteaa ja on kaiken lisäksi vaivaton puhdistaa.

Luonnonkivi kestää hyvin kosteutta ja lämpötilojen vaihtelua, joten se on hyvä rakennusmateriaali saunoihin ja kosteisiin tiloihin. Luonnonkiveä käytetään monesti tehosteena kiukaan takana, mutta lämpöominaisuuksiensa vuoksi se sopii myös koko saunan seinien verhoiluksi.

Luonnonkivellä pinnoitettu takka tai tulisija toimii katseenvangitsijana sisustuksessa. Lämpöä kestävä luonnonkivi ei kulu kovassakaan käytössä ja tuo takkaan persoonallisen ulkoasun.