Piha­rakentaminen Turku ja Helsinki – suunnittelusta kokonaisvaltaiseen toteutukseen

Kun pihasi kaipaa uutta ilmettä, KK-Kivetys hoitaa puolestasi maarakentamisen ja piharakentamisen Turun alueella ja Helsingin seudulla.

Teemme ammattitaidolla monipuolisesti erilaiset piha- ja maarakentamisen työt; kaivuu- ja pohjatyöt, pihalaatoitukset ja kiveykset luonnonkivestä ja betonista muurit sekä pengerrykset ja istutukset. Piharakentamiseen liittyvissä töissä palvelemme yksityisiä asiakkaita ja taloyhtiöitä, ja toimimme myös rakennusalan yritysten luotettavana kumppanina pihatöiden toteuttamisessa.

Vaikka työskentelemmekin pääasiallisesti Turun ja Helsingin seuduilla, sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaita piharakentamisen merkeissä aivan kaikkialla Suomessa. Työnjälkeemme on oltu tyytyväisiä, ja halutessasi voit myös tutustua tarkemmin aiempiin töihimme. Mikäli haluaisit ammattilaisen laittavan pihasi uuteen uskoon omien toiveidesi pohjalta, me olemme valmiina palvelemaan!

Piharakentamisella uusi, upea unelmiesi piha

Meidän kanssamme piharakentaminen on yksinkertaista; saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta, eikä sinun tarvitse kuin istua hetkeksi alas kanssamme ja kertoa toiveesi. Palvelumme pitää sisällään koko prosessin aina suunnittelusta toteutukseen – hoidamme rakentamiseen liittyvät pihatyöt monipuolisesti. Kokonaisuuteen voi asiakkaan toiveiden ja toisaalta tontin asettamien vaatimusten mukaan kuulua maanpohjustustyötä ja -muokkausta, kivielementtien sijoittelua ja viherrakentamista – mitä vain tarvitaankin. Voimme kohentaa kevyesti pihan ilmettä tai laittaa kaiken uuteen uskoon.

Tarjoamme kaikki piharakentamisen palvelut ja pihatyöt kilpailukykyiseen hintaan Turun ja Helsingin alueella sekä tarvittaessa muuallakin. Kysy lisää!

Kauttamme myös viherrakentaminen ja suunnittelu

Koska tarjoamme täyden palvelun piharakentamista, myös viherrakentaminen kuuluu pakettiin asiakkaan niin halutessa. Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaalle saumattomasti toimivan kokonaisuuden, jossa toteutuvat piharakentaminen ja sen kattava suunnittelu kaikkine osa-alueineen, samalla kertaa.