Piha­rakentaminen suunnittelusta toteutukseen

Kun pihasi kaipaa uutta ilmettä, KK-Kivetys hoitaa rakentamisen puolestasi. Teemme ammattitaidolla monipuoliset piharakentamisen työt; muun muassa pihalaatoitukset ja kiveykset luonnonkivestä ja betonista muurit sekä pengerrykset. Palvelemme yksityisiä asiakkaita ja taloyhtiöitä, ja toimimme myös rakennusalan yritysten luotettavana kumppanina piharakentamisessa. Pääasiallisesti työskentelemme Turun ja Helsingin seuduilla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa. Työnjälkeemme on oltu tyytyväisiä, ja siihen voit tutustua tarkemmin täällä. Mikäli haluaisit ammattilaisen laittavan pihasi uuteen uskoon, käänny meidän puoleemme.

Uusi, upea piha toiveidesi mukaan

Meidän kanssamme piharakentaminen on yksinkertaista; saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta, eikä sinun tarvitse kuin istua hetkeksi alas kanssamme ja kertoa toiveesi. Palvelumme pitää sisällään koko prosessin aina suunnittelusta toteutukseen. Siihen voi asiakkaan toiveiden ja toisaalta tontin asettamien vaatimusten mukaan kuulua maanpohjustustyötä ja -muokkausta, kivielementtien sijoittelua ja viherrakentamista – mitä vain tarvitaankin. Voimme kohentaa kevyesti pihan ilmettä tai laittaa kaiken uuteen uskoon.

Kauttamme myös viherrakentaminen ja suunnittelu

Koska tarjoamme täyden palvelun piharakentamista, myös viherrakentaminen kuuluu pakettiin asiakkaan niin halutessa. Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaalle saumattomasti toimivan kokonaisuuden, jossa toteutuvat piharakentaminen ja suunnittelu kaikkine osa-alueineen samalla kertaa.