Näyttävä pihakivetys ja muut kivityöt kivenkovalta kumppanilta

Kun haluat uudistaa pihaasi, antaa kivi sille kaivattua ryhtiä, näyttävyyttä ja ylellisyyttä. Kun laatu on se, mikä merkitsee, käänny meidän puoleemme.

Arvokkaan näköinen luonnonkivi soveltuu monipuoliseen kivirakentamiseen ja erottuu edukseen niin sisällä kuin ulkonakin. Lue, mitä kaikkea luonnonkivestä voi tehdä

Mietitkö pihan kevyttä kohennusta vai kokonaisvaltaista uudistamista? Meiltä saat piharakentamisen suunnittelusta toteutukseen – viherrakentamista unohtamatta.

Luonnonkivien ohella valikoimistamme löytyvät myös betonilaatat ja betonikivet. Modernin näköisellä betonilla saat kestävää, siistiä ja helppohoitoista pintaa pihalle.

Luonnonkivi on loistava materiaali. Materiaali on suunniteltu kestämään Suomen haastavat olosuhteet. Luonnonkivi on kierrätettävä ja pitkäikäinen, minkä johdosta se on edullinen valinta. Paanurakenne on myös esteettinen. Meiltä löytyy monia eri väri- ja sävyvaihtoehtoja.

KK-Kivetys on vuonna 2008 perustettu lounaissuomalainen perheyritys. Olemme erikoistuneet luonnonkivi- ja betonikivitöihin sisällä ja ulkona, joiden lisäksi teemme erilaisia piharakentamisen töitä. Meille tärkeää on tyylikäs ja viimeistelty työnjälki, materiaalien korkea laatu sekä asiakkaan sataprosenttinen tyytyväisyys. Asiakkaamme ovat pääosin yksityishenkilöitä ja kotitalouksia, mutta toteutamme myös yrityksille esimerkiksi pihakivetys-, laatoitus- ja muita kivitöitä. Pääasiallista palvelualuettamme ovat Turku ja Helsinki lähikuntineen, mutta sopimuksen mukaan lähdemme mielellämme töihin minne päin Suomea tahansa.

Copyright KK-Kivetys Ay